Απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φοίβο Κρεμαστής, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Σάββενας.

Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:
«Νιώθω πραγματικά πολύ ωραία γιατί είναι σαν να δουλεύω σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Το άκουγα βέβαια  αλλά τώρα το βλέπω και με τα μάτια μου, στην πράξη. Η οργάνωση του Φοίβου είναι για άλλη κατηγορία.

Και το ρόστερ είναι πολύ καλό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή γιατί εκείνος το διαμόρφωσε. Θα γίνουν βέβαια κάποιες αλλαγές, όπως γίνεται πάντα όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής, αλλά είδα αυτό που ήθελα».

Ο Γιώργος Σάββενας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Το σύνολό μας θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο Φοίβος πραγματικά είναι πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Παράλληλα έχει μια βαριά ιστορία και πάντα πρωταγωνιστεί.

Αυτό που απομένει είναι να το δείξει και φέτος στον αγωνιστικό χώρο που είναι ο καθρέπτης. Δεν αλλάζει κάτι στους στόχους μας. Αυτό που θέλουμε είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη του για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα του, είπε τα εξής:
«Ο όμιλός μας θεωρητικά δείχνει πιο δυνατός με πιο δυνατές ομάδες σε σχέση με τον άλλο όμιλο. Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση. Δεν μπορείς να χαλαρώνεις. Μπορείς μέσα από αυτή τη διαδικασία να «μετρήσεις» τις δυνάμεις σου και να δεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις».

Μιχάλης Ορφανίδης
30 Σεπτεμβρίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *