Στο πλαίσιο της ριζικής ανακαίνισης του γηπέδου κρεμαστής έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στη φάση ολοκλήρωσης τους ακόμα 4 έργα.

1.Τοποθετηση προστατευτικού διχτιού στη νότια πλευρά του γηπέδου

2. Δημιουργία νέου κυλικειου-καφε για την ώρα αναμονής τον γονέων της Ακαδημίας και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων της ομάδας

3.Δημιουργια φρεατίου και ρίψη έτοιμου σκυροδέματος στον χώρο πίσω από τις εξέδρες του γηπέδου.

4.Ολοκληρωση του γυμναστηρίου της ομάδας μας.

Ειδικά το έργο που αφορά τις εργασίες πίσω από τις εξέδρες είναι ζωτικής σημασίας μιας και η ομάδα μας έχει πάθει ανυπολόγιστες καταστροφές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό 3 φορές από τις δυνατές νεροποντές.

Με την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών και με την αλλαγή σε φωτισμό και πλαστικού χλοοτάπητα(δέσμευση από τους αρμοδίους για ολοκλήρωση εντός του 2022) το γήπεδο κρεμαστής και με τις εργασίες που προηγήθηκαν από τον ΔΟΠΑΡ κατατάσσετε πλέον αν όχι στα πιο σύγχρονα σίγουρα το πιο σύγχρονο του νησιού και των Δωδεκανήσων κατ’ επέκταση.

Στο σημείο θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά σε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που μπήκε στα κοινά της ενότητας μας πριν 2 χρόνια και κατά κοινή ομολογία της πλειοψηφίας των κάτοικων της έχει αφήσει το στίγμα του και είναι εκεί για κάθε πολίτη ξεχωριστά για τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του δίνοντας λύσεις και όχι υποσχέσεις.

Ακόμα και αυτοί που ο σκοπός τους είναι να επιτίθονται με κάθε ευκαιρία(και άνευ λόγου) με σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα ,ακόμα και αυτοί μέσα τους ξέρουν ότι ο Αναστάσιος Σπανός έχει αφήσει Θετικό πρόσημο στον κόσμο της ενότητας αυτά τα 2 χρόνια και θεωρείτε από τις πιο επιτυχημένες επιλογές του δήμαρχου για την συγκεκριμένη θέση.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον Αναστάσιο Σπανό για την πολύτιμη συνεισφορά του πρώτα από όλα στο χωριό μας και μετά στην ομάδα μας.

Ο αρχαιότερος σύλλογος της κρεμαστής που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε δεν πρόκειται ποτέ να φιμωθεί και θα λέει μια ζωή τα πράγματα με το όνομα τους.

Εκ του ΔΣ

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
22 Σεπτεμβρίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *