Η απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών είναι ο μεγάλος στόχος του Φοίβου Κρεμαστής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με όλους τους παίκτες που και πέρυσι φορούσαν τη φανέλα του συλλόγου, οι Κρεμαστενοί στοχεύουν στην ενίσχυση με δυο ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα άμεσα και να βοηθήσουν και τους νεαρούς να εξελιχθούν. 

Από εκεί και πέρα, ο Φοίβος δεν θα προχωρήσει σε άλλες κινήσεις μιας και με τις δυο προσθήκες που θα γίνουν, το ρόστερ του θα είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίων του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. 

Ο Φοίβος έχει έναν πολύ καλό κορμό που στην ουσία πάνω σε αυτόν επενδύει και θα στηριχθεί και τα επόμενα χρόνια, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν μέσα από αυτή την προσπάθεια. 

Σε ό,τι αφορά την έναρξη της νέας προετοιμασίας και στον Φοίβο περιμένουν τις οριστικές οδηγίες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, ούτως ώστε από εκεί και πέρα να γίνει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Πάντως στην Κρεμαστή δεν …πετάνε στα σύννεφα και είναι προετοιμασμένοι για μια ακόμα χρονιά «ειδικών συνθηκών» λόγω του κορωνοϊού που όπως φαίνεται θα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μας.

Μιχάλης Ορφανίδης
30 Ιουνίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *