Δύο από τα πλέον πολύτιμα «γρανάζια» της «μηχανής» του Φοίβου θα συνεχίσουν να δίνουν σιγουριά στον προπονητή του, Μιχάλη Πολιά.
Οι Σταμάτης Χατζησάββας και Τάσος Κιοσέογλου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας από τους πλέον δημιουργικούς παίκτες των Κρεμαστενών και η συμφωνία τους για την παραμονή τους στην ομάδα, μαρτυρά πως η διοίκηση του συλλόγου δεν σκοπεύει να κάνει «εκπτώσεις» στους στόχους που έχει θέσει ενόψει των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σημειώνεται, πως ο Σταμάτης Χατζησάββας θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Φοίβο σε διπλό ρόλο, καθώς παραμένει προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου. Η ανακοίνωση της διοίκησης:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Χατζησάββα. Ο Σταμάτης, πέρα από την παραμονή του στην ανδρική ομάδα του Φοίβου, ανανέωσε και με την ακαδημία, στην οποία και είναι προπονητής τα τελευταία χρόνια. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με υγεία».
Όσο για τον Τάσο Κιοσέογλου, η επισημοποίηση της παραμονής του στην ομάδα της Κρεμαστής αποτυπώνεται στις παρακάτω λίγες γραμμές:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κιοσέογλου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με υγεία».
Υπενθυμίζεται, πως η συμφωνία με τους Χατζησάββα και Κιοσέογλου ήρθε να προστεθεί στην προχθεσινή με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Ορφανίδη.

Από: Παύλος Nτοκόουπιλ

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μιχάλης Ορφανίδης
17 Ιουνίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *