Την άποψη ότι το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα είναι δυο ταχυτήτων εξέφρασε χθες με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Κατά την άποψή μου, θεωρώ ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων. Δηλαδή θα υπάρχουν οι ομάδες που θα έχουν δυνατά ρόστερ αλλά και αυτές που θα είναι υποδεέστερες. Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά αυτή τη φορά, απάντησε ως εξής:
«Αν δεν ξεκινήσει κανονικά, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή και θεωρώ ότι θα χαθεί η όρεξη και των παραγόντων που κάνουν μεγάλες προσπάθειες και των παικτών που θα μείνουν πάρα πολύ πίσω. Δεν νομίζω πάντως ότι δεν θα παίξουμε. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και θα γίνει κανονικά. Είναι πολύ δύσκολο να κλείσει ξανά όλη η χώρα γιατί θα υπάρχει έντονο οικονομικό πρόβλημα».

Σχεδόν έτοιμο το ρόστερ
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Φοίβος έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ουσιαστικά αν είναι να γίνει άλλη κίνηση από εδώ και πέρα, θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Η προετοιμασία έχει αποφασιστεί να ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου και φυσικά θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο γήπεδο της Κρεμαστής. Η πρώτη εβδομάδα μάλιστα θα κυλήσει σε χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου οι παίκτες να επιστρέψουν ομαλά στις προπονήσεις μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής.

Μιχάλης Ορφανίδης
23 Ιουλίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *