Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται στην Κρεμαστή όχι μόνο όσον αφορά τον τοπικό Φοίβο αλλά και τη θυγατρική του, τον Νηρέα. Οι εκλογές στην ανδρική ομάδα αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου και μερικές ημέρες μετά θα γίνουν και αυτές τις θυγατρικής. 

Ο Φοίβος θα δώσει πολύ μεγάλο βάρος στον Νηρέα μιας και αποτελεί τον προθάλαμο ουσιαστικά της πρώτης ομάδας. Θα είναι ένας σύλλογος που θα αγωνίζονται και πάλι πολλοί νεαροί παίκτες, προκειμένου να ετοιμαστούν για το βήμα παραπάνω.  

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της θυγατρικής ομάδας ο παλιός παράγοντας του Φοίβου Θανάσης Καραμανλής. Είναι ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει πολλά στην ομάδα της Κρεμαστής και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αναδειχθούν μέσα από τη θυγατρική ομάδα και να ανοίξουν από εκεί και πέρα τα φτερά τους. Αυτός θα είναι και ο πολύ μεγάλος στόχος του συγκεκριμένου συλλόγου.

Ο κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την πρώτη ομάδα του Φοίβου και θα έχουν για άμεση προτεραιότητά τους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πηγή : Ροδιακή

Μιχάλης Ορφανίδης
26 Μαΐου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *