Άλλες είκοσι μέρες μερικής ξεγνοιασιάς έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου.
Ανεξάρτητα από την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ο προπονητής τους Μιχάλης Πολιάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να ξεκινήσουν την προετοιμασία της ομάδας την Πέμπτη 2 Αυγούστου, καθώς έκριναν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες επιπλέον εβδομάδες μεθοδικής και εξειδικευμένης δουλειάς, προκειμένου να επανέλθουν οι παίκτες μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας.
Σε κάθε περίπτωση, οι αθλητές της ομάδας της Κρεμαστής δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να προσαρμοστούν στους ρυθμούς που τους περιμένουν, καθώς ακολουθούν, εδώ και αρκετό καιρό, πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης, ενώ συναντώνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα στο γήπεδο και έρχονται σε επαφή με την μπάλα.
Μέχρι τις 2 Αυγούστου η διοίκηση του Φοίβου εκτιμά πως θα έχει απαντήσει στο τελευταίο ερωτηματικό, το οποίο αφορά στο ρόστερ. Ένα και μοναδικό κομμάτι λείπει από το «παζλ» και δεν είναι άλλο από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε με την αναχώρησή του για τη Γαλλία ο Τόλης Παϊζάνος.
Σημειώνεται, πως από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας των ανθρώπων του Φοίβου έχει μεταφερθεί στο στέκι, το οποίο λειτουργεί παραδοσιακά ο σύλλογος στην πλατεία της Κρεμαστής, ενώ στα του γηπέδου, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του καινούργιου αναψυκτηρίου, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση των μικρών και μεγάλων ποδοσφαιριστών, των γονέων και των φιλάθλων.
Θα ακολουθήσει η αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού των εγκαταστάσεων με την τοποθέτηση προβολέων led, με τη διοίκηση του σωματείου να προσπαθεί να δρομολογήσει την το συντομότερο δυνατόν αντικατάσταση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα με καινούργιο τελευταίας γενιάς.

Από: Παύλος Nτοκόουπιλ

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μιχάλης Ορφανίδης
13 Ιουλίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *