Τελεία στη διαδικασία των ανανεώσεων συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό του συλλόγου έβαλε η διοίκηση του Φοίβου.
Ο τελευταίος αθλητής που πέρασε από τα γραφεία της ομάδας, για να δώσει τα χέρια με τους παράγοντές της, ήταν ο ακραίος μπακ-χαφ Σάββας Κουλούμπρης. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της συνεργασίας του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σάββα Κουλούμπρη. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με υγεία».
Στον αντίποδα, ο Φοίβος προχώρησε στην αποδέσμευση του Αντώνη Διακογεωργίου. Ο νεαρός αμυντικός μέσος κατοικεί στη Λίνδο, του ήταν δύσκολο να διαχειριστεί την καθημερινή μετακίνησή του στην Κρεμαστή και ο σύλλογος δεν προέβαλε αντιρρήσεις , σεβόμενος την επιθυμία του να αποχωρήσει.
Από εδώ και στο εξής, οι παράγοντες της διοίκησης και ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς μπορούν να ασχοληθούν με την άνεσή τους με τα μετεγγραφικά. Ο Φοίβος αναζητά στην αγορά έναν μέσο για τη δεξιά πτέρυγα, έναν ποδοσφαιριστή για τον άξονα, καθώς και έναν κεντρικό αμυντικό, στη θέση του Τόλη Παϊζάνου.
Επιπλέον, στην ανδρική ομάδα αναμένεται να προωθηθούν άλλα τρία παιδιά, στο πλαίσιο της σταθερής υλοποίησης του αναπτυξιακού πλάνου του συλλόγου.
Περισσότερες κινήσεις δύσκολα θα γίνουν, δεδομένου πως το ρόστερ της ομάδας διαθέτει ήδη είκοσι δύο ποδοσφαιριστές, είναι σχεδόν πλήρες και αρκούντως ποιοτικό.
Τέλος, στην πλατεία της Κρεμαστής θα χτυπάει από το προσεχές Σάββατο η καρδιά του Φοίβου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το σωματείο θα στήσει το στέκι του, από το οποίο αντλεί παραδοσιακά το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του. Οι επόμενες εβδομάδες θα κυλήσουν , πάντα εφόσον το επιστρέψουν οι συνθήκες, με καλό φαγητό και εκδηλώσεις, που θα κορυφωθούν το Δεκαπενταύγουστο.

Από: Παύλος Nτοκόουπιλ

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μιχάλης Ορφανίδης
7 Ιουλίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *