Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για την ομάδα μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα θέματα τα οποία επιλέξαμε να αφήσουμε ασχολίαστα κατά την διάρκεια των αγώνων κυρίως για να μην δυναμιτίσουμε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Ξεκαθαρίζουμε πως η ομάδα μας τερμάτισε στην τέταρτη θέση του φετινού πρωταθλήματος και αυτό οφείλεται κυρίως στις πολλές αλλαγές που έγιναν κατά την διάρκεια της σεζόν και σε αγωνιστικά προβλήματα που καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να τα διορθώσουμε.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως ο Φοίβος είναι μέχρι και σήμερα η μοναδική ομάδα της Δωδεκανήσου με δύο κύπελλα ερασιτεχνών στην κατοχή της, ενώ βάσει τίτλων σε ερασιτεχνικό επίπεδο, βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες της χώρας.

Όσα αγωνιστικά προβλήματα και να αντιμετωπίσαμε, απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό τόσο από τους διαιτητές, όσο και από τον ΤΟΔ που έδειξαν να μην μας υπολογίζουν.

Ξεκαθαρίζουμε πως την νέα αγωνιστική περίοδο τίποτε από όλα αυτά δεν θα είναι ανεκτό.

Ο Φοίβος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει και καλά θα κάνετε να τον σέβεστε.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια την Α.Ε.Ρ.Α για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική, αλλά και το Κύπελλο Δωδεκανήσου.

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
5 Μαΐου, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *