Η Αθλητική ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Μάλτα, ως προπονητή τερματοφυλάκων. Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής με υγεία και υπομονή στο νέο και ιδιαίτερο ρόλο που σου ανατίθεται.
Στα πλαίσια της εξέλιξης και της αναβάθμισης της, η ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής προσθέτει στο προπονητικό προσωπικό της και προπονητή τερματοφυλάκων. Ως προτεραιότητα και βασικό στόχο που έχει η ακαδημία τη διασφάλιση της προόδου και τη βελτίωση των τεχνικών στοιχείων όλων των παιδιών στην ακαδημία μας.
Ο Γιάννης Μάλτας σπούδασε στο πανεπιστήμιο Babeș-Bolyai University του Cluj- Napoca της Ρουμανίας και στο τμήμα Faculty of Physical Education and Sport. Επίσης, ο Γιάννης είναι πιστοποιημένος με το δίπλωμα του UEFA D & B’. Στην προπονητική του καριέρα έχει περάσει από διάφορες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων με επιτυχία όπως της Ασπίδας Απολακκιάς, Ο.Φ.Ιστρίου (κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ τοπικού). Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει διατελέσει σε ομάδες όπως ο Διαγόρας Ρόδου(Β’ εθνική κατηγορία), Κ19 Διαγόρα Ρόδου, Ποσειδώνα Καρπάθου, Ευκλή Σορωνής,(κατάκτηση του πρωταθλήματος Β τοπικού) και Φοίβο Κρεμαστή(2022 έως σήμερα). Επίσης, έχει αποτελέσει και ως γυμναστής σε Διγενή Κοσκινού, Παπατζιτζιφιακό και Φοίβο Κρεμαστής.

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
14 Αυγούστου, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *