Η Αθλητική Ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη συνεργασίας της με την Παπαγερίδου Πελαγία ως προπονήτρια στη κατηγορία της Κ6.

Καλώς ήρθες , Πελαγία στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής με υγεία, υπομονή και ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τα παιδιά.

Η Αθλητική Ακαδημία του Φοίβου δείχνει τον σωστό και ορθό δρόμο προς την εξέλιξη και βελτίωση των αναπτυξιακών ηλικιών εντάσσοντας γυναίκα-προπονήτρια στο προπονητικό team και έχοντας δεχτεί ήδη δύο κορίτσια στα τμήματα υποδομής μας.

Η Πελαγία έχει τελειώσει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος από το UNIVERCITY OF SOUTHERN DENMARK, ODENSE με τίτλο ‘Best practice in childhood physical activity and health’ και έχει το δίπλωμα UEFA C από τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία χρόνια, η Πελαγία έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε διάφορα τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΙΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ.

Μιχάλης Ορφανίδης
17 Οκτωβρίου, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *