• ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΖΗΣΙΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Θέση: Πρόεδρος Ετ. Γέννησης: 1965

  Γεννήθηκε στη Ρόδο το έτος 1965 και είναι το τρίτο παιδί του Γεωργίου και της Φανής Δελαπόρτα. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου. Εργάζεται στο ΙΚΑ της Ρόδου τα τελευταία 29 έτη και έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα καθώς αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στο ΙΚΑ. Διετέλεσε μέλος των ποδοσφαιρικών ομάδων Διαγόρα Ρόδου , Φοίβου Κρεμαστής και Ηρακλή Μαριτσών ως αθλητής, ενώ όταν η καρίερα του ολοκληρώθηκε ασχολήθηκε με την προπονητική και διετέλεσε και ενωσιακός προπονητής. Υπηρέτησε την ομάδα του χωριού που αγάπησε, τον αθλητικό σύλλογο Φοίβο Κρεμαστής ως Πρόεδρος με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Κρεμαστής.Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Ανθίτσα το γένος Κοντομανώλη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

 • Παναγιώτης Αγγελόπουλος

  Επιχειρηματίας

  Θέση:Αντιπρόεδρος Ημ. Γεννησης :Ιαν 19 1980

  Ένας από τους χαρισματικούς σκόρερ που πέρασαν από τα τοπικά μας πρωταθλήματα και άφησαν σίγουρα το στίγμα τους. Ο Παναγιώτης ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1999 και έπαιξε για λογαριασμό του Ευαγόρα. Την επόμενη χρονιά πήρε μετεγγραφή για τον Διγενή Κοσκινού στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια. Ακολούθησαν πέντε χρόνια στον Διαγόρα (στη Δ’ αλλά και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία). Στη συνέχεια πρόσφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στον ΑΕΡΑ (τρία χρόνια), Ηρακλή Μαριτσών (1 χρόνο), Φοίβο Κρεμαστής (3 χρόνια) αλλά και ακόμα δύο χρόνια στον Ευαγόρα. Τερμάτισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής, στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του γενικού αρχηγού και τώρα του Αντιπροέδρου. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι από τα καλά παιδιά του τοπικού μας ποδοσφαίρου και η παρουσία του στα γήπεδα είναι σίγουρα σημαντική.

 • Σταυριανάκης Κωνσταντίνος

  Επιχειρηματίας

  Θέση: Γραμματεας Ημ. Γεννησης: Δεκ 21 1975

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque.

 • Κοκιαντωνης Στέλιος

  Επιχειρηματιας

  Θέση: Ταμίας Ημ. Γεννησης: Ιουν 28 1979

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque.

ΜΕΛΗ

Μιχάλης Μπαλάκης
Δημήτρης Ζόγκας
Γιώργος Τεχνίτης
Νίκος Λεμονής

ΑΝ. ΜΕΛΗ

Γιάννης Ζούρδης
Γιάννης Χριστοδούλου
Αντώνης Μοντιάδης