Το διοικητικό συμβούλιο ,οι αθλητές ,και οι γονεις των μικρών αθλητών μας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το ΔΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΗΜΟΝΗΤΡΙΑ’’και προσωπικά τον πρόεδρο κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΥΠΗ για την δωρεά προς τον σύλλογο μας εξαρτημάτων που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την ομαλή λειτουργία του φορητού απινιδωτή που είναι εγκατεστημένος στο γήπεδο κρεμαστής.

Πιο συγκεκριμένα με τις άμεσες ενέργειες του προέδρου και του ΔΣ του συλλόγου στο αίτημα μας παραλάβαμε σήμερα τα ειδικά αυτοκόλλητα pads που είναι για παιδιά( ο απινιδωτής στην συσκευασία του μέσα έχει μόνο για ενήλικες) καθώς και μια ολοκαίνουργια μπαταριά που καθιστά πλέον τον φορητό απινιδωτή απολυτά λειτουργικό για οποίον συνάνθρωπό μας τον χρειαστεί ανεξάρτητου ηλικίας.

Ο φορητός απινιδωτης είναι εγκατεστημένος στο γήπεδο κρεμαστής και είναι στην διάθεση για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιονδήποτε συγχωριανό μας και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν στο γήπεδο κρεμαστής έχει δημιουργηθεί ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες του, είτε αυτά είναι μέλη και αθλητές του συλλόγου μας είτε είναι επισκέπτες.

Με την ριζική ανακαίνιση του ιατρείου του γηπέδου που είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι για την υγειά όλων μας και κυρίως των παιδιών μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Εκ του ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
12 Μαΐου, 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *