Την ίδρυση του τμήματος Futsal (5Χ5 σε παρκέ) επεξεργάζονται στον Φοίβο Κρεμαστής! Και χωρίς καμία δόση υπερβολής είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες που θα θέσει η διοίκηση του συλλόγου σε περίπτωση που παραμένει και μετά τις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο.

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι από τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Αγγελόπουλο και απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκει πολύ σύμφωνη και τη διοίκηση καθώς θα είναι μια ακόμα σημαντική διέξοδος για τη νεολαία της περιοχής. Οι προπονήσεις θα γίνονται φυσικά στο κλειστό της Κρεμαστής και το τμήμα Futsal θα απορροφήσει όσο παιδιά δεν θέλουν για τον οποιοδήποτε λόγο να παίξουν το κλασικό ποδόσφαιρο 11Χ11.

Ορίζουν ημερομηνία γενικής συνέλευσης
Κατά τα άλλα, η διοίκηση του Φοίβου κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ορίσει ημερομηνία εκλογών μιας και η θητεία της συγκεκριμένης διοίκησης ολοκληρώνεται. Η απερχόμενη διοίκηση επιθυμεί να γίνει η γενική συνέλευση το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να γίνει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς. Μέχρι τη γενική συνέλευση αναμένεται να παραμείνουν «παγωμένα» τόσο το θέμα του προπονητή όσο και του ρόστερ.

Πηγή : Ροδιακή

Μιχάλης Ορφανίδης
23 Μαΐου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *