🆘🆘Παρακαλουνται οι γονεις των τμηματων Κ6,Κ8,Κ10 ,Κ12 να κατεβασουν στο κινητο τους την εφαρμογη Player Dex(new).

Οι ενημερώσεις απο δω και στο εξής θα γίνονται απο την συγκεκριμένη πλατφόρμα (θα δοθεί και ενα εύλογο διάστημα παράτασης για την μετάβαση απο τα social media στην συγκεκριμένη πλατφόρμα σε συννενόηση με τους προπονητές)

✅Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη για ios και android

✅ username ειναι το τηλ που δηλώσατε στην ακαδημία για επικοινωνία κατα την εγγραφή σας, και αμεσως μετα σας ερχετε ενας κωδικος sms ο οποιος ειναι και ο κωδικός εισοδου (otp code)

✅ μέσα στην εβδομάδα θα ενημερωθούν και οι γονείς της Κ14

🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

⏰ Τι είναι το PlayerDex ????

Το PlayerDex αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του ποδοσφαίρου και φέρνει μια νέα αθλητική εμπειρία για όλη την ακαδημία, δίνοντας τη δύναμη στις ομάδες του σήμερα να φτιάξουν το ποδόσφαιρο του αύριο που ονειρεύονται.

Τώρα, υπάρχει ένας καινοτόμος τρόπος οργάνωσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης ακαδημιών, όπου προπονητές, παίκτες, γονείς συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν αρμονικά.

Στο μικροσύμπαν του PlayerDex:

• Η ακαδημία έχει το δικό της ψηφιακό γραφείο από όπου μπορεί να διαχειρίζεται την καθημερινότητά και τα μέλη της πιο εύκολα από ποτέ.

• Οι προπονητές αποφορτίζονται από καθημερινά διαχειριστικά βάρη, με τη βοήθεια του app, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ομάδας και στην εξέλιξη των παικτών τους.

• Οι παίκτες χτίζουν το ποδοσφαιρικό τους προφίλ στο app, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν και εξελίσσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες με τη βοήθεια του προπονητή τους.

• Οι γονείς έχουν το δικό τους εποπτικό προφίλ και ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας και την πρόοδο των παιδιών τους απευθείας στο κινητό τους μέσω του app.

Παράλληλα με την τεχνολογική αναβάθμιση των σημερινών ακαδημιών, το PlayerDex πρωταγωνιστεί στο σχεδιασμό των «Ομάδων του Αύριο» με κεντρική αποστολή να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης, να εμπνεύσει και να αναδείξει μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ακαδημίες του PlayerDex απολαμβάνουν:

• Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.• Επιστημονικά άρθρα από ειδικευμένους ιατρούς, ψυχολόγους και διατροφολόγους.

• Οργανωτικές κατευθύνσεις και υποστήριξη ως προς το πλάνο λειτουργίας και τους κανονισμούς-διαδικασίες που τηρούν.

• Αποκλειστικές προσφορές και μοναδικά προνόμια για όλα τα μέλη τους.

Το μέλλον είναι εδώ και αναμένεται συναρπαστικό για τις «Ομάδες του Αύριο».

Το PlayerDex είναι μόνο η αρχή!

Θα υπάρξει ενημέρωση γονέων για την χρήση της εφαρμογής.

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
8 Νοεμβρίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *