Αντίπαλο, προκειμένου να δώσει αύριο Σάββατο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αναζητά από χθες το απόγευμα ο Φοίβος, καθώς το προγραμματισμένο με τον Ευκλή ματαιώθηκε, λόγω αδυναμίας του συγκροτήματος της Σορωνής.
Κατά τα άλλα, η δουλειά στο γήπεδο της Κρεμαστής συνεχίζεται καθημερινά με μοναδικό απόντα τον Μπανουσάι, ο οποίος θα αρχίσει να χαλαρώνει από τα ανελαστικά επαγγελματικά του ωράρια στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σάββενα.
Ο τελευταίος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν από λίγες μέρες στη θέση του Μιχάλη Πολιά, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και είναι αισιόδοξος για ένα καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, που για τον Φοίβο θα ξεκινήσει λίγες μέρες αργότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της μετακίνησης, η ομάδα της Κρεμαστής θα αγωνιστεί στην Κάρπαθο κόντρα στον Ποσειδώνα την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, συνεπώς θα έχει στη διάθεσή της έστω και λίγο επιπλέον χρόνο προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα.
Σημειώνεται, πως τα μετεγγραφικά των Κρεμαστενών έχουν κλείσει, αν και οι παράγοντες του συλλόγου δηλώνουν πως δεν θα πουν όχι, σε περίπτωση που εμφανιστεί στο δρόμο τους κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, σε μορφή ευκαιρίας.

Από: Παύλος Nτοκόουπιλ

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Μιχάλης Ορφανίδης
1 Οκτωβρίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *