Η διοίκηση της ομάδας μας πιστή στο πλάνο που έχει χαράξει για την επόμενη 3ετια ,πέρα από την πολυεπίπεδη οργάνωση της ομάδας ο νούμερο ένα στόχος ήταν, είναι ,και θα είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με όσο πιο πολλά παιδιά γίνετε από την ακαδημία του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε αυτό το πλάνο να αποδίδει μιας και την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Α.Ε. ΛΕΡΟΥ δυο παιδιά από την ακαδημία μας συμμετείχαν στην 11αδα της ανδρικής ομάδας.

Μιχάλης Καραγιάννης (2006) και Σταυρος Μανίκαρος (2006) πήραν το ” βάπτισμα του πυρός ” στην ανδρική ομάδα με εξαιρετική απόδοση και από τους δυο.

Με την πρώτη ομάδα προπονούνται και περιμένουν και αυτοί τη σειρά τους για να πάρουν το ” βάπτισμα του πυρός ” και οι ακόλουθοι :

Γιώργος Μανικαρος 2005

Κιακκας Νικόλαος 2006

Γιάννης Αγορου 2007

Φρανκι Μουσταφαϊ 2007

Αλεξ Καρπαθακης 2007

Νικόλας Πολιας 2007

Κειντι Πουπα 2008

Αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνετε στην ακαδημία της ομάδας, καθώς επίσης και στην εξαιρετική συνεργασία της ομάδας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ που φέτος μετρά τον έκτο χρόνο συνεργασίας ,μια συνεργασία που λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και μετρά ήδη έναν ποδοσφαιριστή από το σύλλογο μας στην κεντρική ακαδημία την ΠΑΕ και συγκεκριμένα στην Κ-17 (Γιάννης Γιωργαλής).

Το μέλλον όλων των ομάδων είναι τα παιδιά τους και εμείς οφείλουμε να τα προστατεύουμε και να τους δίνουμε τη δυνατότητα με κάθε κόστος να εξελίσσονται.

Εκ του ΔΣ

ΔΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
31 Οκτωβρίου, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *